-

Teamudvikling – Outdoor

Bliv skarp på samarbejde og kommunikation i teamet med hjælp af piratfisk og en ethjulet cykel…

Dette kursus er ikke et overlevelseskursus, men vi vil gennem udendørs øvelser styrke jeres evne til at samarbejde og kommunikere, hjælpe hinanden på kryds og tværs, og dermed skabe grobund resultater for virksomheden.
Tidligere kursister: ” dagen er sjov og udfordrende” og en anderledes måde at lære på. Med andre ord er dette ikke undervisning i klasselokale, men læring på handlebaner i vores skønne park, eller hos jer, i jeres omgivelser.

Indhold

Udgangspunktet for teamudvikling hos os er et 1 dags koncept for afdelinger i virksomheder, der til dagligt arbejder sammen samt ved opbygning af f.eks. projektgrupper, der står foran at skulle etableres.

Dette rummer udfordringer, som I får værktøjer og inspiration til at håndtere. Der er tale om et koncept med fokus på samarbejde, kommunikation og videndeling til opnåelse af synergieffekter og fælles resultater. I er medbestemmende omkring indhold og rammer.

Der kan indlægges korte foredrag om eksempelvis konflikthåndtering, teamledelse, feedback, anerkendende kommunikation med mere. Aktiviteten kan med andre ord skræddersyes virksomhedens behov. Ved holdstørrelser over 15 deltagere skal der bruges flere instruktører, hvilket påvirker prisen - ring og forhør nærmere.

>> Læs om COOP-medarbejdernes teamudvikling

Udbytte

I lærer at samarbejde effektivt i teams gennem aktivt medvirken i problem- og konfliktløsning, så der er overensstemmelse mellem teamets og den enkelte deltagers mål.

I får desuden indblik i de processer der henholdsvis hæmmer og fremmer et godt samarbejde og især kommunikationens betydning i dette samarbejde.

Målgruppe

Ledere og medarbejdere, der er i dagligdagen har en bred kontaktflade, indgår i mange tværgående relationer og derfor er afhængige af et godt og dynamisk samarbejdsklima.

Forudsætninger

Ingen særlige forudsætninger.

Pris

kr. 16.000,00

Tilmeld

Teamudvikling – Outdoor

Kontakt sekretæren for aktuelle kursusperioder.