Ledelse og HR

Er dine lederværktøjer slebne og klar til brug?

Begrebet ledelse har ændret sig fundamentalt i de senere år. Lederens rolle er skiftet fra at være dikterende til at være motiverende i en flad netværksorganisation.

Vigtigt at sætte det rigtige hold

Det handler om at sætte det rette hold. Om at få medarbejderne til at præstere på højeste niveau. Skabe et arbejdsfællesskab, der tilgodeser forskellighed og fremelsker den enkeltes styrker. 

Lederne skal koncentrere sig om at lede. Derfor stilles der store krav til lederen om at kunne tilegne sig de mere brede ledelseskompetencer.

Du skal arbejde med dig selv

Din succes som leder er afhængig af, hvordan du agerer over for dine medarbejdere i hverdagen - såvel i dagligdagssituationer som i de mere tilspidsede situationer. 

Som leder skal du være klar til at arbejde med dig selv – sætte trumf på din gennemslagskraft, så du kommer ud over rampen med dine budskaber.

Leder = livslang læring

At være leder er en livslang læreproces. Og lederudvikling gennem uddannelse er en nødvendighed. Få dine lederværktøjer slebet og klar til hverdagens udfordringer i fx forandringsledelse, konflikthåndtering, kommunikation & coaching. 

Også til virksomheder - offentlige og private

Har din virksomhed helt specielle ønsker, indgår vi naturligvis gerne i en dialog om behov og tilpasninger af kurser.

Vi kan sammensætte undervisning, der præcist opfylder jeres behov og ønsker, og undervisningen kan foregå i jeres virksomhed eller i vores undervisningslokaler.