-

SEO - kom i dybden

Uanset hvor i processen, du befinder dig, så er dette SEO kursus et utroligt godt udgangspunkt for dit videre og mere grundige arbejde med søgemaskineoptimering.

Det gode ved dette kursus er, at du rent faktisk KAN lære at skabe GODE resultater på dit site - og det er ikke raketvidenskab.

Indhold

Dit kursusindhold fordeler sig således på de 3 dage:

SEO kursets dag 1 + 2
Vi starter med to sammenhængende kursusdage, hvor vi sender dig hjem med lektier for til den sidste kursusdag. Den sidste kursusdag ligger typisk to uger efter de første to dage.

Du lærer blandt andet følgende de 2 første dage:

  • At finde de mest relevante søgeord til netop DIN hjemmeside eller webshop.
  • Hvordan du sorterer søgeordene, så de kan give dig en indikator for hvilke sider, du som minimum bør have på sitet og hvilke, du mangler (9 ud af 10 sites mangler faktisk ret mange sider).
  • Hvordan du præger Google og andre søgemaskiner til at finde dine sider (mere end 20% af kursisterne har sider på deres site, der er blokeret for Google).
  • Hvordan du laver optimale title tags, der flytter dine placeringer i Google med det samme.
  • Hvordan du skaber sider, der drager trafik til sig og konverterer bedre.
  • At lave den optimale interne linkstruktur.
  • At undgå de mest fatale ”dobbelt-indhold-fælder”

SEO kurset dag 3
Dit hjemmearbejde til dag tre på SEO-kurset har til formål at omsætte din nye viden til praksis inden for søgeordsanalyse, prioritering af søgeord, opsætning af landingssider med title tags, meta description, billeder og især skabe indhold, så du til sidst står med en eller flere færdigoptimerede sider.

Hvis mange af de overstående ord ikke rigtig giver mening lige nu, så gør de helt sikkert de første 2 SEO-dage. Det er selvfølgelig frivilligt, om du vil/kan nå at arbejde videre på siderne til dag 3. Men vi anbefaler det for din egen skyld.

Medbring din egen computer, så du har mulighed for at arbejde med tingene i praksis i løbet af dagen.

Kurset udbydes i samarbejde med MindRocket/Jysk Fynske Medier.

Udbytte

Dette SEO-kursus et utrolig godt udgangspunkt for dit videre og mere grundige arbejde med søgemaskineoptimering. 

På kurset vil det blive grundigt forklaret, hvor du skal starte, hvad der er vigtigt for dig, og hvad du præcist skal gå hjem og gøre efter kurset. Der vil dukke så mange potentielle optimeringer op, som du selv kan tage hjem og lave på dit website - også selvom du aldrig har arbejdet med SEO tidligere.

Målgruppe

Måske er du helt ny inden for SEO. Men det kan også være, at du har undersøgt lidt omkring SEO på nettet og gjort et forsøg på at implementere det på din hjemmeside eller webshop - men uden de store resultater. 

Du vil gerne

  • seriøst i gang med søgemaskineoptimering.
  • vide, hvor du bruger din tid bedst muligt og i hvilken rækkefølge.
  • have noget mere end bare overordnede gode råd om din hjemmeside.

Dette kursus er – ligesom på vores 1-dags SEO kursus – et grundlæggende kursus, der starter helt fra bunden. Men vi har mere tid til at gå i detaljer med tingene – så din viden bliver løftet et godt stykke op over ”begynderniveau”.

Og hvis du har arbejdet med SEO et stykke tid, er dette kursus i søgemaskineoptimering OGSÅ for dig. For du får så mange tips og tricks med dig, som vi godt vil garantere dig, du ikke kendte til.

Forudsætninger

Kendskab til udvikling af hjemmesider.

Pris

kr. 7.900,00

Tilmeld

SEO - kom i dybden

Start Slut Sted
12-11-2018 22-11-2018 Odense Tilmeld

Undervisning den 12. + 13. + 22. november.

Banegårdspladsen 1, 5000 Odense C