-

Facebook - kom videre

Lær at arbejde professionelt med din virksomhedsside på Facebook. Et kursus for erfarne og lettere øvede Facebook-administratorer.

Hvis du har et mål, men ikke nogen plan, så vil det give tvivlsomme resultater (hvis nogen overhovedet). Derfor er det SÅ vigtigt at lave en strategi for den måde, som du og din virksomhed agerer på de sociale medier - og Facebook i særdeleshed.

På kurset kommer vi til at stifte bekendtskab med virksomheder, der både gør det rigtig godt og mindre godt. Du vil helt sikkert blive inspireret af både deres fejl og succes.

Indhold

 • Algoritmen på Facebook
  - sådan fungerer den, og sådan kan du få den til at arbejde for dig.
 • Målrettet kommunikation
  - hvordan skriver du, så dine modtagere finder det interessant? Sammen skal vi se på, hvordan du laver godt indhold (og bliver ved med at få ideer), der skaber værdi for brugerne.
 • Grafik, der får brugerne til at standse op.
  - vidste du, at du har mindre end ét sekund til at fange dine brugeres opmærksomhed? Lær, hvordan du skaber blikfang med grafikker, du selv kan lave.
 • Konkurrencer på Facebook
  - lad dig inspirere af gode eksempler på, hvordan en konkurrence kan skabe værdi for din virksomhed uden at overtræde hverken Facebooks ellers markedsføringslovens retningslinjer.
 • Annoncering: Få fuld valuta for dine penge.
  - hvad er forskellen på at booste et opslag og bruge Facebooks annonceadministrator? Få et kort indblik i dine muligheder og bliv mere synlig.
 • Strategi
  - et mål uden en plan er bare en drøm, og lige præcis derfor er det en fordel at have en strategi for din tilstedeværelse. Hvordan og hvornår opnår du det, du gerne vil?
Den sidste del af kurset bliver blandt andet brugt på praktisk arbejde med din content-plan. På den måde får du en god bund til at arbejde videre med den, når du kommer hjem. Når du laver en content-plan OG vel at mærke følger den, er der meget større sandsynlighed for, at du er vedholdende, når der skal laves nyt og spændende indhold til din side, som tilmed er gennemtænkt. Og det skaber værdi for både dine fans, følgere og ikke mindst dig!

Medbring din egen computer, så du har mulighed for at arbejde med tingene i praksis i løbet af dagen.Kurset udbydes i samarbejde med MindRocket/Jysk Fynske Medier.

Programversion

Aktuel online version.

Udbytte

Du kommer hjem med et grundlæggende kendskab til algoritmen på Facebook og ved, hvordan du får den til at arbejde for dig. Du ved, hvordan du skal skrive dine opslag, så dine modtagere bliver ved med at synes, du er interessant. Du kan skabe grafik, der fænger, og du har viden om Facebook-konkurrencer, markedsføringslovens retningslinjer og Facebooks egne regler. Du kender forskellen på at booste et opslag og bruge Facebook annonceadministrator, og du har en videre strategi for dit arbejde på Facebook.

Målgruppe

Kurset "kom-videre" er for dig, der har været i gang et stykke tid med jeres virksomhedsside på Facebook. Du er som minimum lettere øvet.

Forudsætninger

Er du lidt i tvivl om, hvorvidt du skal på kom-i-gang-kurset eller "kom-videre-kurset"? Så kan du selvfølgelig give os et kald eller sende en mail. Men her er også nogle guidelines:


Hvis du kan svare ja til spørgsmålene herunder, er det netop "kom-videre-kurset" du skal vælge. Hvis der stadig er spørgsmålstegn ved en del af punkterne, er niveauet på Facebook - kom i gang kurset typisk det, du skal starte med.

Har du styr på, hvem der ser dine opslag?
Er du helt med på, at det ikke er alle, der har "Synes godt om" din side, som ser dine opslag hver gang?
Har du nemt ved at finde på kreativt indhold til dine opslag?
Kan du finde ud af at automatisere din Facebookside?
Kender du, og bruger du Facebook Insights (indblik)

Pris

kr. 2.995,00

Tilmeld

Facebook - kom videre

Start Slut Sted
21-08-2018 21-08-2018 Odense Tilmeld

Banegårdspladsen 1, 5000 Odense C

25-10-2018 25-10-2018 Odense Tilmeld

Banegårdspladsen 1, 5000 Odense C