-

LinkedIn - bliv knivskarp

Få den skarpeste profil - og (meget) mere synlighed.
Bliv ekspert på din egen profil - og professionel på LinkedIn.

LinkedIn bliver ved med at stige i popularitet, og du vil på dette LinkedIn kursus både øge dit kendskab til mulighederne og få ny inspiration til, hvordan DU kan blive en knivskarp bruger. Og det gælder uanset, om du er ansat, leder, sælger, selvstændig, eller om du bare ønsker at være meningsdanner eller aktivt/passivt jobsøgende.

Indhold

Intro til LinkedIn – hvad er LinkedIn for et univers i 2018?
Grundlæggende gennemgang af hvad LinkedIn rummer af muligheder i 2018 både for virksomheder, men især også for dig som individ, uanset om du er ansat, leder, sælger, selvstændig, ønsker at være meningsdanner eller aktivt/passivt jobsøgende.

Det digitale førstehåndsindtryk – online branding
Du får på dette kvarter inspiration til at se på din LinkedIn profil med HELT nye øjne.

Fokus på og arbejde med DIN profil
Med skiftevis inspiration og konkrete eksempler samt øvelser og dialog med de andre deltagere, arbejder du med at optimere og bygge din LinkedIn profil. Ved tilmelding får du en ”profil-forberedelses-liste”. Den rummer spørgsmål og ting du bør have med på dagen.

I den varme stol
3 af deltagerne får mulighed for at få deres optimerede profil ”i den varme stol” og får underviserens, og de andres feedback på de to vigtigste OG sværeste elementer.

Mulighederne med en virksomhedsside (intro)
En kort gennemgang af virksomhedssidens opbygning.

Indstil LinkedIn så det passer til dig!
Du lærer om de mange muligheder for at søge og finde helt specifikke personer og virksomheder, der er interessante for netop dig. Og du arbejder naturligvis også selv med de avancerede søgninger.

Den daglige brug på LinkedIn
Vi gennemgår, hvordan du bedst connecter med nye kontakter, hvad du skal dele, hvad der er god LinkedIn-skik samt hvordan du begår dig professionelt.

Hvis du har mere på hjertet: Vi gennemgår blogdelen af LinkedIn
Er dit publikum på LinkedIn, så kan du med fordel bruge deres blogfunktion til at skrive længere artikler. Du lærer hvordan, du sætter det op og får eksempler på velfungerende blogindlæg.

LinkedIn grupper og LinkedIn apps
Vi kigger på de forskellige grupper, der findes, og snakker om de tre måder, du selv kan bruge LinkedIn grupperne på. Derudover sikrer vi, at du kender LinkedIn Apps’ene og evt. får dem installeret på din SmartPhone.

De gode LinkedIn rutiner og næste skridt
Dorte gennemgår de rutiner, hun selv har på LinkedIn. Nogle er hver dag, nogle er hver uge og nogle en gang i kvartalet. Derudover slutter vi af med, at du selv sætter dig mål for, hvordan du vil bruge LinkedIn, når du går ud fra kursuslokalet.

Medbring din egen computer
Udover at arbejde med din personlige profil, kommer vi i kursets anden del også omkring, hvordan du på LinkedIn kan skrive længere artikler, der kan gøre dig endnu mere synlig – måske som ekspert inden for et specifikt område. Du får også ekspertviden om LinkedIn-grupper –  hvilke typer, hvorfor melde sig ind og hvilken taktik, du skal bruge.

Kurset udbydes i samarbejde med MindRocket/Jysk Fynske Medier.

Programversion

Aktuel online version.

Udbytte

Du får et solidt kørekort i LinkedIn, så du undgår de hyppigste fejl og får en optimeret profil, der fremstår og brander dig positivt. 

Du kommer til at arbejde intensivt med din egen profil, som er essentiel uanset, om det er dig selv eller virksomheden, du skal “sælge”. Og vigtigst af alt lærer du en masse om LinkedIn, som du ikke vidste var muligt, så du går fra kursusdagen med motivation og lyst til at bruge mediet professionelt – til lige netop det der passer til dit behov. 

Ønsker du for alvor at bruge LinkedIn som et salgsværktøj, anbefaler vi dig at tage vores kursus Social Selling på LinkedIn.  

Ved tilmelding til kurset får du en ”profil-forberedelses-liste”. Den rummer spørgsmål og nogle ting, du bør have med på dagen.

Målgruppe

Kurset er for dig, som er begynder eller lettere erfaren på LinkedIn, og som ønsker at få mest muligt ud af mediet.

Forudsætninger

Ingen.

Pris

kr. 2.995,00

Tilmeld

LinkedIn - bliv knivskarp

Start Slut Sted
11-10-2018 11-10-2018 Odense Tilmeld

Banegårdspladsen 1, 5000 Odense C