-

SEO - kom igang

Lær, hvad der skal til for at få bedre placeringer i Google og flere besøgende på din hjemmeside eller webshop - og dermed mere på bundlinjen.

Kurset i grundlæggende søgemaskineoptimering er IKKE slide efter slide og højtravende teori. Du vil i stedet få en god, lavpraktisk viden med hjem baseret på erfaringer fra mere end 150 forskellige webshops og hjemmesider. Der bliver undervist, så det er til at forstå, og du får noget håndgribeligt med hjem, så dit SEO-arbejde kan fortsætte derhjemme.

Du lærer om grundlæggende søgemaskineoptimering af din egen webshop eller hjemmeside, og det vil lynhurtigt give dig bedre placeringer i Google og de andre søgemaskiner som f.eks. Bing og Yahoo.

Det giver dig mere trafik, flere solgte produkter eller flere leads på grund af dine nye og bedre rankings.

Indhold

Dette er kurset, hvor du får viden om SEO på et sprog, alle forstår. Du vil kunne tage hjem og implementere det meste direkte, og det vil løfte dig i Google. Du bliver nemlig undervist ud fra Googles egne retningslinjer. På SEO kurset vil du lære om:

Søgeordsanalyse
En søgeordsanalyse er fundamentet for den bedste optimering af din hjemmeside eller webshop. Uden en søgeordsanalyse er det IKKE muligt at optimere. Vi bruger derfor en del tid på at lære dig at lave en rigtig god analyse, så det bliver klart for dig:

  • Hvilke ord, dine potentielle kunder benytter i Google.
  • Hvor mange søgninger, der er på disse ord om måneden.
  • Hvordan du nemt opstiller søgeordene i Excel.

Sidetitler og sidebeskrivelser (title tags og meta descriptions)
Title tags (på dansk sidetitler) er den absolut vigtigste SEO-faktor for din hjemmeside eller webshop. Lær, hvordan du skal formulere dem, så du på få dage får bedre placeringer i Google. Du får også det ultimative trick til at få endnu mere synlighed ved hjælp af flere søgeord på hver af dine sider.

Opsætning af dine sider
Når du har fundet de bedste søgeord, skal de også tildeles de rigtige sider. Og teksten på siderne skal optimeres mod søgeordene. Her vil du også få en grundig gennemgang af hvordan, du bedst optimerer dine sider, hvad du bør skrive og hvor meget, du skal skrive. Du får også en manual med hjem, som du let kan følge, når du skal i gang med optimering på egen hånd, eller du skal lave nye landesider.

Intern og ekstern linkbuilding
Linkbuilding er et af de redskaber, der bedst flytter dig i Google.
Uden linkbuilding vil din hjemmeside eller webshop have meget svært ved at ramme side 1 i Google. Overordnet set findes der to former for linkbuilding, og vi kommer omkring dem begge:

  1. Intern linkbuilding (at linke imellem siderne på din egen hjemmeside) Du lærer, hvordan du ”fortæller" Google hvilke sider, der er vigtigst for dig, og derved får de tilført ekstra værdi via de interne links.

  2. Ekstern linkbuilding (at få andres hjemmesider til at linke til DIN hjemmeside/webshop) Du får konkrete ideer og tips til gode links, som du med det samme kan gå hjem og bruge.

Mobilversion – vigtigere end nogensinde
Den 4. november 2016 meddelte Google officielt, at de i nærmeste fremtid kun vil kigge på mobilversioner, når de vurderer, hvor højt dine sider skal rangere i søgemaskinen. Derfor lærer du naturligvis også hvilke faktorer, der er vigtigst, når det gælder mobilvenlighed. Du vil kunne vurdere, om din hjemmeside eller webshop er ligeså mobilvenlig, som du går og regner med.

Kurset udbydes i samarbejde med MindRocket/Jysk Fynske Medier.

Udbytte

Du bliver godt klædt på til at gøre det selv.
På kurset vil det blive grundigt forklaret, hvor du skal starte, hvad der er vigtigt for dig, og hvad du præcist skal gå hjem og gøre efter kurset. Der vil dukke så mange potentielle optimeringer op, som du selv kan tage hjem og lave på dit website – også selvom du aldrig har arbejdet med SEO tidligere.

Du vil modtage SEO undervisning, der giver dig konkret viden om, hvordan din synlighed bliver optimeret i søgemaskinerne; Google i særdeleshed. Har du endnu ikke arbejdet med optimering af din hjemmeside eller webshop, så vil der helt sikkert være RIGTIG mange placeringer at hente, hvis blot du går hjem og bruger din nye viden aktivt.

Målgruppe

Personer, der arbejder med optimering af hjemmesider.

Forudsætninger

Kendskab til udvikling af hjemmesider.

Pris

kr. 2.995,00

Tilmeld

SEO - kom igang

Start Slut Sted
13-09-2018 13-09-2018 Odense Tilmeld

Banegårdspladsen 1, 5000 Odense C

19-11-2018 19-11-2018 Odense Tilmeld

Banegårdspladsen 1, 5000 Odense C

12-12-2018 12-12-2018 Odense Tilmeld

Banegårdspladsen 1, 5000 Odense C