-

Blogs og øvrige web 2.0-værktøjer

Lær at oprette en blog og anvende udvalgte web 2.0-værktøjer.

Kurset indledes med en introduktion til internettets udvikling gennem de sidste 15 år. Du præsenteres for muligheder for download af gratis og ikke mindst lovlige materialer som billeder, tekst, lyd og video fra nettet - materialer, der kan benyttes andre steder, fx til kommercielt brug.

Du skal desuden oprette en blog, dvs. en brugerdreven hjemmeside, der nok er den letteste måde selv at publicere noget på nettet. Endelig taler vi om ophavsret og diskuterer afslutningsvist erfaringer med andre web 2.0-værktøjer på internettet.

Indhold

  • internettets udvikling
  • gratis og lovlige materialer på nettet
  • download af materialer, fx billeder og tekster 
  • oprette og anvende en blog
  • ophavsret
  • kort omtale af en række relevante web 2.0-værktøjer

Udbytte

Du lærer at finde og anvende gratis og lovlige materialer i form af billeder, videoer, lyd og tekster. Du opretter en blog, dvs. en skabelonbaseret hjemmeside, som du kan benytte, når du vil publicere tekster, billeder m.v. Endelig lærer du om ophavsret og introduceres til øvrige web 2.0-værktøjer.

Målgruppe

Kurset henvender sig til personer, som gerne vil have et bredere kendskab til internettets muligheder for videndeling og kundeservice, her gennem oprettelse af en blog og introduktion til en række web 2.0-værktøjer.

Forudsætninger

Ingen, men vi anbefaler, at du har kendskab til almindelig betjening af pc.

Pris

kr. 2.550,00

Tilmeld

Blogs og øvrige web 2.0-værktøjer

Start Slut Sted