Internet & sociale medier

De sociale medier anvendes i stigende grad som kommunikations- og salgsredskab - eksternt i relation til virksomhedernes kunder og internt i relation til medarbejderne.

Du kommer ikke uden om internettet - hverken jobmæssigt eller privat.

Så det er vigtigt at kende til mulighederne i onlinekommunikation og anvendelsen af de sociale medier, som i større og større grad holder deres indtog i vores hverdag.

Kort, intensivt og effektivt
Vores  åbne it-kurser er korte og intensive. Vi lægger vægt på en høj grad af deltageraktivitet gennem både dialog og praktisk arbejde med emnerne.

Uanset om du er nybegynder, rutineret eller avanceret bruger, kan du finde et kursus, som passer til dit niveau.

Under de enkelte kurser finder du beskrivelser, adgangskrav, varighed og priser. Du kan tilmelde dig online - nemt, hurtigt og effektivt.

Hands-on
Du har selvfølgelig en pc til rådighed, når du er på kursus, og al teorien får du mulighed for at afprøve med mange øvelser.

Også til erhvervslivet
Har din virksomhed helt specielle it-ønsker, indgår vi naturligvis gerne i en dialog om behov og tilpasninger af kurser.

Vi kan sammensætte it-undervisning der præcist opfylder jeres behov og ønsker og undervisningen kan foregå i jeres virksomhed eller i vores undervisningslokaler.