Digitalisering

Med et digitaliseringskursus styrker du dine digitale kommunikationsfærdigheder maksimalt.

Digitaliseringsbølgen skyller ind over os - både i arbejdslivet og privat.

Digitalisering. Det er et koldt ord, men ikke desto mindre med varme bagtanker. Digitaliseringen skal bl.a. være med til at sikre en hurtigere og mere direkte kommunikation mellem f.eks. det offentlige og borgerne.

Tænk blot på dit NEM-ID, din TastSelv kode eller hvad, du benytter, når du skal tale med det offentlige online. Alle disse tiltag er digitalisering i sin reneste form.

Digitaliseret kommunikation

Det er efterhånden noget tid siden, men prøv at tænk tilbage til tiden før internettet – hvis du kan huske så langt. Dengang hvor alt foregik via brev, personligt fremmøde eller over en fastnettelefon.

Det var bare ikke helt ligeså praktisk, som det er i dag, hvor vi takket være digitaliseringen kan klare alle anliggender med f.eks. SKAT ved hjælp af en computer, en tablet eller endda vores mobiltelefoner.

Digitaliseringen er kommet for at gøre vores liv lettere – både privat og arbejdsmæssigt. Og digitaliseringen er uden tvivl også kommet for at blive, så med et kursus i digitalisering styrker du dine kommunikative færdigheder både nu og til fremtiden.

Kurser i digitalisering for erhvervslivet

Hvis I sender e-mails i stedet for breve, bruger Skype i stedet for telefonen og lytter til DAB radio i stedet for det gamle FM-bånd, ja så er det alt sammen et omfang af digitalisering.

Vi tilbyder kurser i og om digitalisering og hvordan, I, som virksomhed, kan få det optimale udbytte af en digitaliseret verden, og hvordan I, via digitalisering, kan yde en bedre service overfor jeres kunder.

Kontakt os og lad os sammensætte et kursusforløb i fællesskab, så I får præcis de kompetencer og den undervisning, I har behov for.

Undervisningen kan foregå i jeres virksomhed eller i vores undervisningslokaler.