Databaser - Access

Med et kompetencegivende kursus i databaselære bliver du opdateret i din viden og brug af databaser på jobbet.

Databaser er en integreret del af vores hverdag og findes både i elektroniske og manuelle formater. På vores kompetenceudviklende databasekurser, klæder vi dig på til at kunne benytte og administrere databaser - og ikke mindst forstå, hvordan databaser fungerer i praksis.

Hvad er en database?

En database er kort fortalt en samling af data, som er systematiseret på en sådan måde, at de let kan tilgås og genfindes.

Databaser er typisk noget, vi anvender i forbindelse med it, men faktisk er noget så simpelt som en telefonbog også en database. Blot i manuelt format.

Lær om de forskellige typer af databaser

Hos os finder du et bredt udvalg af databasekurser. Vi lægger vægt på en høj grad af deltageraktivitet gennem dialog og praktisk arbejde med databaserne.

Vi tilbyder databasekurser indenf or flere specifikke områder og kan bl.a. komme omkring:

  • Access (Windows Access)
  • Relationsdatabaser
  • Databehandling
  • CRM systemer
  • Kundedatabaser.

På databasekurset stiller vi alt til rådighed

Når du deltager i et af vores databasekurser, stiller vi naturligvis både pc og programmer til rådighed, så du kan få testet teori og med det samme få den omsat den til praksis.

Databasekursus til virksomheder

Hvis I i virksomheden har konkrete ønsker eller specielle krav til undervisningen, kan vi sagtens skræddersy et databasekursus til netop jeres behov.

Undervisningen kan ligeledes foregå såvel i jeres virksomhed som i vores undervisningslokaler.

Kontakt os, og så tager vi en snak om mulighederne for at styrke netop jeres database-kompetencer.