IT

Styrk kompetencerne i virksomheden og privaten med et skræddersyet it-kursus.

Oplever du gang på gang, at du ikke får nok ud af din pc og det hav af programmer, du har til din rådighed?

Kender du følelsen af at vide, at din computer kan en masse ting – som du bare ikke aner, hvad du skal gøre med?

Savner du informationsteknologisk- og EDB-orienterede udfordringer, der kan løfte dine it-evner og -kompetencer til et højere niveau, så du kan blive virksomhedens absolut vigtigste it-ressource?

Har du stadig plads på harddisken? Så styrk dine kompetencer og opdater din viden om it! Informationsteknologi, eller i daglig tale it, er en sand jungle af muligheder – men din vej til en opgraderet it-viden er ligetil, når du vælger et af vores mange it-kurser.

It-kurser på alle faglige niveauer

Vi kommer dig i møde med målrettede it-kurser på alle niveauer.

Vores åbne it-kurser er korte og intensive. Vi lægger vægt på en høj grad af deltageraktivitet gennem både dialog og praktisk arbejde med de emner, vi kommer omkring på kurserne.

Uanset om du er nybegynder, rutineret eller avanceret it-bruger, kan du altid videreudvikle og udvide dine kompetencer. Og med et it-kursus er du helt sikkert på rette vej – uanset dit niveau.

It-kursus med fokus på ”hands on”

Vi stiller naturligvis en pc til rådighed, når du er på kursus, så du kan prøve kræfter med de mange øvelser og få al teorien omsat til praktisk erfaring.

Vi tror på, at it læres bedst, når du har mulighed for at omsætte teorien til praksis hurtigst muligt. Derfor er vi meget opmærksomme på, at ”hands on” er en essentiel del af praksis på vores it-kurser.

It-kurser til virksomheder – både offentlige og private

Har din virksomhed særlige it-ønsker, indgår vi naturligvis gerne i en dialog om tilpasninger af kurser, der matcher jeres behov.

Vi kan skræddersy et it-kursus, der præcist opfylder jeres behov, og undervisningen kan foregå i jeres virksomhed eller i vores undervisningslokaler, alt efter jeres ønsker.