Vejledning til alle

Både enkeltpersoner og virksomheder (såvel offentlige som private) kan benytte LedelsesAkademiets vejledere og konsulenter, som alle har et bredt kendskab til mulighederne for videre- og efteruddannelse, og hvad der kan lade sig gøre.

Kontakt os og få en uforpligtende snak om dine eller din virksomheds muligheder for kompetenceafklaring og efteruddannelse. Vi er altid parate til en snak, og vi glæder os til at hjælpe dig.

Vejledning til enkeltpersoner

Du bliver aldrig for gammel til at lære nyt og udvikle dig. Der er mange muligheder for efter- og videreuddannelse, og vi hjælper dig på vej med at finde de kurser og uddannelser, som lige nøjagtig passer til dig, dine ønsker og behov.

Vi tager udgangspunkt i din baggrund, dine behov og ønsker og hjælper med at finde de kurser eller den uddannelse, som opfylder dine behov og krav. Når du dygtiggør dig, står du stærkere på arbejdsmarkedet.

  • Ønsker du en uddannelse, der giver dig flere muligheder i jobbet, eller ønsker du at specialisere dig?
  • Er du ufaglært, og vil du gerne have papir på dine kundskaber?
  • Vil du gerne have job inden for et nyt arbejdsområde?
  • Vil du kvalificere dig til at komme ind på en ny uddannelse? 

Du kan trygt henvende dig. Vi er her for at hjælpe dig på vej til videre- og efteruddannelse, som kan udvikle dine personlige og faglige kompetencer. Ring eller mail og aftal tid til en gratis og uforpligtende samtale, hvor vi kan tilrettelægge dit personlige efteruddannelsesforløb.

Vejledning til virksomheder

Hvad skal medarbejderne kunne for at udføre deres arbejde så effektivt og kompetent som muligt?

Medarbejderne skal være fleksible og kunne omstille sig hurtigt, så virksomheden bevarer konkurrenceevnen. Medarbejderne skal forholde sig til nye måder at arbejde på. Der er hele tiden brug for nye kompetencer.

Det kan være svært at få overblik over alle tilbud om efter- og videreuddannelse. Vi er på forkant med, hvad der sker på uddannelsesområdet og kan tilbyde en vurdering af virksomhedens behov for kompetenceudvikling.

Virksomheder er ikke ens - heller ikke deres medarbejdere. Vi foretager en kompetenceafklaring af alle medarbejdere eller udvalgte medarbejdergrupper. Derefter kommer vi med forslag til en plan for efteruddannelse i tæt samarbejde med virksomheden.

Vi kommer gerne ud og orienterer om mulighederne for efter- og videreuddannelse i en frokostpause eller til et fyraftensmøde.