LedelsesAkademiet Lillebælt

LedelsesAkademiet Lillebælt er et samarbejde mellem tre uddannelsesinstitutioner (University College Lillebælt, Erhvervsakademiet Lillebælt og Tietgen) om at udbyde lederuddannelser.

Visionen er: Én indgang til lederuddannelser, og vi kan tilbyde lige præcis den lederuddannelse, der styrker dig og din organisation. Ledelses- og organisationsudvikling giver flere lederkompetencer, forøget fokus på medarbejderudvikling og bundlinje og skaber nye muligheder og resultater til dig og din organisation.

Vi styrker lederkompetencer på dit niveau.

LedelsesAkademiet Lillebælt er en af landets førende udbydere af kompetencegivende lederuddannelser. Vi uddanner nuværende og kommende ledere i offentlige, frivillige og private virksomheder.

Uddannelserne giver dig mulighed for at styrke dit lederskab, uanset hvilket fokusområde du gerne vil arbejde med og udvikle. Udgangspunktet for kompetenceudviklingen er teori sat i relation til din egen praksis.

Fra HR til bundline, fra drift til forretningsforståelse og fra indtjening til kommunikation.

På LedelsesAkademiet kan du komme hele vejen rundt om moderne ledelse på det niveau, der svarer til dine mål – med en Diplomuddannelse i ledelse, en Akademiuddannelse i ledelse eller en ArbejdsMarkedsUddannelse, hvor der er ledelse på programmet.

Gennem uddannelses- og konsulentvirksomhed opbygger og udvikler vi relationer med vores kunder.

Vi kvalificerer din opgaveløsning som leder gennem udvikling af viden og kompetencer. Sammen skaber vi et endnu mere værdifuldt fundament for din fortsatte vækst og udvikling.