Brug for en mentor?

I en hverdag, hvor magt, autoritet og konflikter skal håndteres menneskeligt og professionelt, kan man som ny leder have brug for sparring fra en anden leder, der kender lige de problemstillinger. Derfor tilbyder LedelsesAkademiet en mentor – eller at finde en relevant mentor.

Sådan foregår et mentorforløb

Mentorvirksomheden foregår i et lukket rum, hvor det er dig, der bestemmer, hvad du har brug for.

En mentorpakke består af en mentor i 10 timer til 10.000 kr. Hvordan timerne anvendes, bestemmer du og mentor i fællesskab, men de 10 timer skal indeholde alle aspekter af samarbejdet, dvs. samtaler, vejledning, coaching, mailkorrespondance og telefonsamtaler.

Der udfærdiges ingen skriftlige referater af møderne til eksterne, og mentoren har tavshedspligt i forhold til personfølsomme oplysninger.

Hver enkelt mentor kan rekvireres til en mentoropgave via Videreuddannelse og praksisudvikling, underviser Børge Bisgaard,bbha@ucl.dk.

Kunne du tænke dig at blive mentor?

Selv at være mentor er en stor professionel tilfredsstillelse. Det giver ny, faglig og personlig inspiration, og det er givende at følge en mentee og den udvikling, vedkommende går igennem undervejs i forløbet.

Skulle du have lyst til at blive mentor, så kontakt LedelsesAkademiet og hør mere om mulighederne. Vi har dagligt kontakt med mange, dygtige og engagerede studerende og kursister, og vi kan måske finde det rigtige match mellem mentor og mentee.

Kontakt underviser Børge Bisgaard, bbha@ucl.dk.