Ser potentialet i mennesker

Mit udgangspunkt som coach og underviser på NLP Lederuddannelsen er, at du er den, du er, og min opgave er at skabe et rum, hvor du kan udvikle dit autentiske jeg - og dermed opleve større glæde og lethed i livet i forhold til at håndtere udfordringer og opnå ønskede mål.

Ligeså vigtigt det er at have mål her i livet, ligeså vigtigt er det at være åben for de muligheder, der viser sig på vejen mod målet. Det handler altså om at holde øjne og ører åbne og være bredt fokuseret, så du kan gribe de chancer, der byder sig. Det forudsætter, at du er til stede i nuet, - og det er bl.a. det, jeg gerne vil støtte dig i.

Det er dette livssyn, Elisabet Lycke Nielsen, coach og underviser på NLP Lederuddannelse ved LedelsesAkademiet Lillebælt, tager afsæt i, når hun arbejder med private og offentlige ledere.

Elisabet bruger sine egne erfaringer

Elisabet er uddannet inden for design, har haft sin egen virksomhed. Hendes mand havde også egen virksomhed, og med to virksomheder, mindre børn og en karriere at passe, var det et liv i meget højt tempo. Elisabet fortæller om sin baggrund:

Jeg er en person, der brænder. Når man brænder, er der risiko for at brænde ud. Det har jeg også prøvet. Den oplevelse gav mig mulighed for at finde ind til mine egne værdier og mit eget mål: at hjælpe mennesker med at skabe det bedste liv for dem ved, at de finder deres egen autenticitet og ser deres egne potentialer.

Jeg har altid været nysgerrig på muligheder og går efter at være i flow med de ting, jeg kaster mig over. Samtidig har jeg også været heldig at omgive mig med gode mennesker, som har troet på mig. Det gjorde blandt andet, at jeg midt i 90´erne kom til Tietgen, hvor jeg underviste i kreative fag, farver, stil og præsentationsteknik. Da var jeg allerede begyndt på en NLP-uddannelse, fordi jeg fandt det personlighedsudviklende felt super spændende, og jeg blev bidt af at uddanne mig videre den vej.

Elisabets vej

Elisabet ville nok have fortsat inden for NLP-området, hvis ikke et møde med en anerkendt, amerikansk coach i 1998 gav hende lyst til at gå coachingvejen. I dag har hun flere coachuddannelser bag sig og er Professional Certified Coach (PCC) hos International Coach Federation, som sætter de internationale standarder for coaches både etisk og fagligt.

Hvordan bliver du en autentisk leder?

Som underviser og coach på NLP Lederuddannelsen giver Elisabet de studerende mulighed for en lederuddannelse, som er øjenåbnende for at udvikle sit lederskab.

Det er Elisabets kongstanke, at der i uddannelsen både er en fælles og en individuel del. Det gør forløbet intensivt og sikrer, at de ønskede forandringer holder i længden.

Elisabeth fortæller om uddannelsen:

Som leder skal du kende dit fundament og dine værdier for at kunne udvikle dit potentiale og styrke dit lederskab. Du skal være dig selv som leder og menneske. Det arbejder vi med på uddannelsen. Du får en øjenåbner for livet, ser nye muligheder og styrker din indre robusthed.

Vi har fokus på, at du træner det lærte i praksis, så du finder ud af, hvad der virker. I uddannelsen har vi et unikt fortrolighedsrum mellem de studerende, som samarbejder og træner i små effektive grupper.  Der er desuden tilknyttet assistenter, som assisterer både på uddannelsen og i træningsgrupperne, og endelig er der indlagt fem timers personlig coaching i uddannelsen.

Vi er i en tid, hvor det individuelle i meget høj grad er i centrum; du skal tage ansvar, være selvledende, ja meget er op til dig i en verden med massive ydre påvirkninger. Den ydre usikkerhed øger behovet for at søge indad for at finde sin egen sikre kerne, sit eget fundament. Det er det, jeg brænder for at arbejde med, og jeg er ret stolt over, at vi her i 2016 starter det 12. hold NLP Lederuddannelse 

Fakta

På LedelsesAkademiet Lillebælt kan du deltage på:

>> NLP kommunikationsværktøjer

>> NLP udviklingsværktøjer

>> NLP-Lederuddannelsen