It-undervisning er nok det nemmeste at gøre kedeligt!

IT-underviser Maria Ryberg Nielsen griner hjerteligt, når hun siger ovenstående. Men faktisk er der ingen risiko for at kede sig med Maria ved roret. Med en unik blanding af humor, rummelighed og eminent faglighed styrer hun med sikker hånd den grafiske it-undervisning på LedelsesAkademiet og Tietgen KompetenceCenter.

På de grafiske kurser kan du f.eks. arbejde med konkrete, grafiske elementer, du kan lave dit eget logo, visitkort eller komme hjem til din virksomhed med en toptunet designmanual – og ikke kun en idé om den, fortæller Maria Ryberg. Vi har de nødvendige grafiske programmer og tilstrækkelig power til rådighed – i form af kraftige pc'er og en hurtig netforbindelse – alt andet er bare ren frustration for alle parter.

Målrettet læring

På kurserne arbejder du selvstændigt med den opgave eller den læring, der netop giver mening for dig. Der er med andre ord tid til fordybe sig i det nye stof, og der er altid tid til spørgsmål og et godt grin. Læring, humor og tryghed går hånd i hånd. 

Mange skal lige snuse lidt mere til it, grafik og de sociale mediers muligheder på egen hånd og med en hjælpende en af slagsen, når det behøves. Andre skal have ”taget luften ud af alt dét der digitalisering”, og rigtig mange skal også lige have sat begreber på plads for eksempel i forhold til, hvad der er et styresystem, og hvad der er software, fortæller Maria.

Investeringen er hurtigt tjent ind

For Maria Ryberg er det derfor en stor faglig og personlig tilfredsstillelse at kunne hjælpe kursisterne til at opkvalificere deres it-viden og -færdigheder..

Vores kurser er redskabskurser. Kursisterne får produkter, redskaber og viden med i tasken, lige til at bruge på jobbet eller i deres videre opkvalificering og med den fleksibilitet og individualitet, vi kan levere, er investeringen, både den tidslige og det økonomiske, meget hurtigt tjent ind, pointerer Maria.

Du kan også møde Maria på Facebook på Tietgen Online, hvor hun deler flittigt ud af sin viden.