F L I S

Ny indsats sætter Statens ledere i fokus og giver en unik mulighed for kompetencegivende uddannelse.

Kompetencegivende lederuddannelse på ArbejdsMarkedsUddannelser (AMU), Akademiuddannelser (AU) og Diplomuddannelser er nu en mulighed for dig, der er leder i første linje på en statslig arbejdsplads, og som er ansat i regi af LC og CO10, samt OAO. 

I en særlig indsats for Kompetencesekretariatet gennemfører LedelsesAkademiet Lillebælt kompetencegivende lederuddannelse - på 3 niveauer, alle stilet til statens ledere i 1. linje. 

Er du leder i første linje – så grib chancen for en unik mulighed: at lære endnu mere om ledelse, styrke og forny din viden og ikke mindst sætte spot på en kontinuerlig udvikling af din egen praksis og samtidig blive en del af et spændende netværk og med ledere fra andre statslige arbejdspladser.

Særlige overenskomstvilkår er knyttet til mulighederne for deltagelse – det er ledere i regi af LC, CO10 og OAO´s organisationer.  Via overenskomstmidlerne er der nemlig allerede betalt for deltagelse på et af modulerne.

Læs mere om samarbejdet mellem LedelsesAkademiet Lillebælt og Kompetencesekretariatet på www.bedstpraksisledelse.dk og www.kompetenceudvikling.dk.