Månedens havetips i august

August er ofte en varm måned, og det kræver ekstra opmærksomhed på pasning af din have. Vanding er det vigtigste i august. Glem ikke at fylde underskålen med vand til fuglene og pindsvinene i din have!

Hvis du tager på ferie, kan du bede naboer eller familie om at vande dine planter. I grøntsagshaven skal du sørge for at høste så meget som muligt, inden du tager af sted. Hvis det er nødvendigt, kan du installere et automatisk vandingssystem til at forsyne dine planter med vand.

Blomster og border
Plant efterårsløg. Amaryllis gør sig også godt i din have, ikke kun indendørs. Alstroemerias anbefales også. Efterårsløg giver din have eksotiske blomster. Kliplelie (Nerine bowdenii) kommer fra Sydafrika og har brug for en tør, solrig placering. Sandjord er fint, men de kan ikke lide for meget gødning. Især i kar i ly af en sydvestlig mur. Efterårskrokus (Colchicum), som ligner krokus, blomstrer også i september.